søndag 19. juni 2016

Velg riktig symaskin

Skal du ha ny symaskin eller en ekstra kan det være vanskelig å velge. Det er så mange typer og modeller å velge blant.

Her hos LappeLiseS selger vi Janome symaskiner.

Jeg kjøpte min første Janome symaskin for snart 19 år siden og har vært kjempefornøyd fra første dag. En av grunnen til at jeg kjøpte meg en Janome MC 9000 var at den hadde stopp og start knapp. Den gang var jeg ung og myk og likte å sitte i skredderstilling på stolen når jeg sydde. Da var det herlig med en symaskin som lot meg få gjøre det. Den hadde også en broderienhet som jeg brukte flittig i mange år inntil jeg fikk lyst å brodere større ting enn de 9*12 cm den tillot meg. Men det tok mang år før jeg fikk ny broderimaskin med større rammer.Når så du skal velge maskin tenk grundig igjennom to ting.
Hva skal du bruke maskinen til?
Hvor stort budsjett har du?

Det er ikke alltid at de to tingene henger sammen, men da har man et utgangspunkt og vi kan hjelpe deg med å finne din nye maskin.

La oss tenke sammen på det første spørsmålet:
Hva skal du bruke maskinen til?

Er det bare småsøm en gang i blant?
Har du lyst til å sy mer?
Sy klær? Sy lappeteknikk? Sy interiør? Vesker eller omsøm? Noe helt annet? Eller er det en overloc maskin du ser etter?

Trenger du bare nyttesømmer eller vil du ha mulighet til pyntesømmer eller bokstaver?
Bokstaver kan være gøy å gjøre ting personlig med.

I Symagasinet som er et gratis magasin du får her hos LappeLiseS kan du lese litt om de forskjellige maskinene og du får en fin innføring i hvem de forskjellige maskinene kan passe til.
Kom innom og få det med deg. Rekker du ikke en av de først dagene kan du jo se litt på nettsidene til LappeLiseS. Vi prøver å få skrevet litt om de forskjellige modellene vi selger. Ikke alle er på plass enda og ikke alle maskinene er beskrevet. Men det kommer.  www.lappelises.no


Kom gjerne innom for en symaskinprat.

Lise0 kommentarer: