tirsdag 23. november 2010

Prosjekter i førjulstiden.

Akkurat nå er det innspurt på tepper som skal være fedig før jul. Prosjektet som er i arbeid akkurat nå er vattering av stoff som skal bli til spisebrikker. Dette er en bestilling fra en interiørbutikk. Nå er det bare skråbåndet som gjennstår, det tar tid å lage 16 m med skråbånd, men endelig er det ferdig.

Etter at de neste tre teppene er quiltet skal det sys noen nye modeller. Men hvilken skal jeg starte på? Akkurat nå har jeg inne noen lekre mønster på flere tepper, men jeg har valgt meg ut to prosjekter jeg kunne tenke meg å sy. Fristelsen til å starte på begge samtidig er stor, men den fristelsen skal motstås. 
Så nå får tankene svirre litt mens jeg quilter, skal det bli de skrå stjernene i mønsteret "Star Sprinkles", som skal bli et sengeteppe.
Eller skal jeg starte på dette søte barneteppet med kaniner, "Peekaboo Bunny". De er jo begge enkle tepper som går fort å sy, så det er jo bare å begynne i en ende. Mønsterene finner dere i nettbutikken under "Mønstre"- "Tepper/løpere mm". Der finner du også flere lekre mønstre, også julemønstre.

Ha en flott førjulstid , og husk at det blir jul uansett. Selv med kaniner i krokene.....så ta deg tid til å kose deg med litt søm også.

0 kommentarer: