mandag 8. november 2010

Meter på meter

Det er kommet inn meter på meter av stoff i bredde på 2,7-2,8 m. Mange nye farger og mønstre. Så nå er utvalget av brede stoffer mer enn fordoblet. Meterprisen på disse nye stoffene ligger på kr 220,- pr m. Dette tilsvarer en meterpris på kr 90,- i bredde på 1,1m som er den vanlige bredden på lappestoffer.

Videre er det kommet inn noen nye stoffer i vanlig bredde. Lil Miss Cutie Patootie er en herlig jente som har mange kjæledyr. Dette blir presentert i 8 forskjellige blokker på stoffet, i herlige farger. Blokkene er ca 5" store.  Man kan bruke stoffet som det er eller putte de som single blokker rundt i et teppe. Det er noen herlige stoffer som også passer til. Sjekk ut nettsiden www.lappelises.no under nye stoffer så finner du dem.
Det er også kommet inn et flott stoff som er ferdigtrykt log cabin. Blokkene er ca 10" store. Dette er i bruntoner og med skrift. Et flott stoff for å lage vesker, eller et enkelt teppe uten for mye sying.

Det er fortsatt mange stoffer på tilbud hos LappeLiseS Quiltestue. Du finner stoffer nedsatt med 15 og 30 %. FQ får du til kr 20,- pr bit.

Håper du får en sømmelig høst og førvinter.

0 kommentarer: