tirsdag 7. desember 2010

Advents tilbud


God Adventstid

Nå nærmer det seg jul med stormskritt. Disse Desemberdagene går så fort unna. Det er så mye vi skal rekke, juleavslutninger, julebord, julekonserter og julegaveinnkjøp og ikke minst julebaksten. Og så vil vi jo sy litt innimellom.
Hos LappeLiseS begynner man å komme i mål med alle oppdragene på quilting som skal være ferdig før jul. Og det er godt å se at tiden ikke blir så knapp. Etter jul er det ikke noe større ventetid på å få quiltet tepper, så det er bare å bestille plass med en gang. Det blir fort tett i køen.

Akkurat nå og frem til Nytt År får du her hos LappeLiseS -40% på alle mønstrene. Det er et begrenset antall av hvert mønster, så først til mølla osv. Tilbudet gjelder så langt lagerbeholdningen rekker om ikke nyttår kommer først. Link her.
Kanskje du vil spandere på deg selv en julegave eller til en syvenninne? Det er nå mulig å gjøre et røverkjøp på mønster.
  
Sliter du med tørre hender nå i disse kuldetider? Da kan jeg anbefale en deilig håndkrem jeg har fått inn. Den heter Aloe Propolis Creme og er fra Forever. Den er laget av Aloe Vera og inneholder bla. propolis, den har ikke vann i seg og tørrer derfor ikke ut huden. Tuben inneholder 113gr og koster kr 221,- Den er et must for meg i disse tider, da tørre hender sitter fast i vatt og stoffer jeg håndterer hver dag. Etter at jeg startet med denne har jeg ikke dette problemet lengre. Du kan også komme innom å få en liten prøve på denne kremen hvis du vil prøve den først.
 
Ønsker dere alle en flott adventstid.
 

0 kommentarer: