mandag 6. juli 2009

Veldedig formål og sommerferie

For en tid tilbake fikk jeg i fanget mange sekker med strikkede lapper. Spørsmålet var om jeg kunne være behjelpelig med å sy disse sammen til tepper. Lappene var donert til "Hjelpesendinger", de ferdige teppene skal sendes til et barnehjem. Jeg lovet at jeg skulle klare det med hjelp av andre frivillige.
Det har tatt litt tid for meg å få sortert lappene og lagt dem i bunker på 42 lapper, klar til å sy sammens til tepper. Det var totalt 2304 lapper, det var også noen mindre lapper. Totalt ble det nok til 55 tepper. På søndag fikk jeg hjelp av min svigerinne til å sortere lappene.
Vi la ut et forslag til hvordan lappene kunne sys sammen. Nå har jeg 50 plastposer klar til utlevering til dem som måtte ønske å sy eller hekle sammen disse lappene. Har du lyst ta kontakt.

Til torsdag tar jeg ferie. Så nå er det siste teppet jeg rekker før ferien i maskinen. Det er et nydelig engle teppe. Det blir custom quiltet. Forskjellige stippelmønster rundt englene og fjærmønster i bordene rundt. Hva som kommer i den ytterste borden har jeg ikke bestemt meg for enda, men det kommer nok når jeg har quiltet midten.

Sommeren forsvant brått i år, og det når vi endelig skulle ha ferie. Slik pleier det alltid å være, men vi får nyte fridagene alikevel. Håper du og nyter sommer og ferie.

1 kommentarer:

Sølvis blog sa...

er bare lekkert. får vi se bilde av hele når du er ferdig?