mandag 17. august 2009

Høsten er i gang

Det er alltid hardt å starte opp etter en fin sommer. I år intet unntak. Etter en nydelig sommerferie nordpå er jeg kommet sørover igjen. Tenkte å fortsette med turgåing siden jeg står rolig ved quiltemaskinen når jeg jobber. Trenger å holde meg i form. Det å ha inspirasjon til å komme seg ut er ikke alltid lett.Noen venner av oss introduserte oss for geocaching. En moderne form for turorientering, man bruker GPS og finner oppgitte koordinater. Kjempemorsomt. Vi har holdt på nå i en uke og vi bare klør i beina etter å komme oss ut. Anbefales på det sterkeste.
En av turene våre gikk til Langesund. Der kunne vi se "Full City" ligge på skjæret. Da vi kom forbi Steinvika så vi olje lensene ligge der. triste saker. Håper det ikke blir mer søl nå.
Ellers driver jeg å gjør meg klar for svineinfluensaen. Syr etuier til papirlommetørkler i grisestoff... Morsom pressang å gi bort. Ideen ble gitt av en venninne som hadde sett denet annet sted.
Ønsker sere alle en fin syhøst. Fra neste uke er det vanlige åpningstider hos LappLiseS Quiltestue. Denne uka er det unntakstilstander, med barn som skal på internatskole og messe på Lillestrøm. Se nettsiden www.lappelises.no for nærmere info om åpningstider denne uka.

0 kommentarer: