fredag 28. august 2009

Høst tilbud


Nå begynner jeg å merke høsten. Når den kommer ønsker jeg meg en lengre sommer, noen flere varme dager. I år er det på samme måte, enda jeg har vært heldig med min plassering i sommer og fikk noen flotte sommeruker. Men sommeren går så alt for fort. Nå er "veslejenta" tilbake på skolen, eldste mann har fortsatt lerlingepraksis. Mann er på jobb og straks begynner jobbreisene. Skulle gjerne vært med han på hans neste tur, men nå må jeg komme ordentlig i gang med quiltingen. Det begynner å komme flere tepper inn, så nå er det ikke lenge igjen før køen blir lang. Tenker du på å sende et teppe hit for quilting og det må være ferdig til en bestemt dato, kan det lønne seg å bestille plass.

Denne uka har jeg ryddet i hyllene. Derfor er det blitt flere stoffer i 50 kr kurven. Flere stoffruller har fått merkelappen -25%. og enkelte mønster har fått samme merkelapp. Tilbudene gjelder i 3 uker. Du finner mer om dette på www.lappelises.no. Håper kanskje dere kan hjelpe med å få bedre plass.

Bukken som det er bilde av øverst, stod rett utenfor stuevinduet her om dagen. Han var på jakt etter noe smågodt. Ikke var han redd heller da vi nærmet oss vinduet innenfra. Noe flott hage har vi ikke utenfor her, derfor bekymrer det meg ikke at han kommer på besøk.

Kankje vi sees snart?


0 kommentarer: