torsdag 1. november 2012

November er her...

Det går litt tid mellom hver gang jeg blogger her. Tiden strekker ikke til alt jeg ønsker å gjøre.

Etter en travel tid tok jeg en ukes ferie og reiste til litt varmere strøk med min mann, det var godt å få ladet batteriene litt. Overgangen tilbake til det kalde været har gitt meg en liten forkjølelse. Litt ergerlig for quiltingen går litt seinere da.

Da jeg var på ferie hadde jeg med meg et stitchery "Vintage Tin". Det var greit å ha både på flyet og ved bassengkanten. Det er et lekkert teppe med eldre biler, motorsykler og slikt som hører til. Jeg tok inn noen få mønster for å se om det er noe som slår an. Litt nostalgiske motiver der.


Det nærmer seg jul også, noen julestoffer har jeg samlet sammen. Det er ennå tid å sy litt til jul. Kom innom og se om du finner noe du kan bruke, både av mønster og stoffer.


En herlig blå sammen samling, dette kan bli til lekre blå tepper for de som liker det blått. Kan se for meg både log cabin og stjerner som tema for et blått teppe.

Ugler er jo populære fugler akkurat nå, her er det noen herlige stoffer med visdomsord og ugler. Det ene er litt dus grå lilla i bunn og det andre brunt. Det lyse stoffet har fjærliknende figurer og matcher begge. Jeg venter inn enda et stoff i denne serien.

De matcher godt inn med flere andre stoffer jeg har:


Quiltekøen frem mot jul er full, det har vært stor pågang denne høsten og det er hyggelig. Jeg har sloss endel med Quiltemaskinen men her i sommer fant jeg endelig løsningen og den går som en klokke. Det er deilig å kunne quilte i vei uten å plages. 

Jeg har overtatt noen av varene som var til overs fra Quiltetorvet, deriblant mye tråd. Coats bomullstråd, det er størst utvalg i 50wt 100m. Fargekart over de eksisterende fargene finner du her: http://www.coatscrafts.co.uk/NR/rdonlyres/79F5B483-CE8D-4C58-834E-9B7797AFD62D/2782/CoatsCottonShadeCardLow.pdf 
hvis du er på jakt etter en spessiel farge. En snelle på 100m koster kr 21,- (noen av fargene var tomme da jeg overtok snellene) (5 sneller for kr 89,-)
Det var også noe håndquiltetråd disse også fra Coats, det er nok ingen nøytrale farger igjen, men quilter du med farget tråd kan det være jeg har en som du trenger.

Jeg har gått noen runder med meg selv om jeg skulle fortsette å ha varer på nettsiden www.lappelises.no.
Det er mye jobb å skulle ha dette oppdatert til enhver tid, og siden jeg ikke har hjelp valgte jeg å fjerne de fleste varene. Det er ikke riktig over for dere å ha en side som ofte viser utsolgte varer. Da er det bedre om dere ringer, mailer og spør om jeg har ditt og datt. Jeg vil her på denne bloggen og på FB siden legge ut litt nyheter nå og da. Om dere ikke har mulighet til å komme innom er det mulig å ringe meg eller sende en mail for å bestille fra meg. 

Jeg ønsker dere en fin og sømmelig november.

0 kommentarer: