tirsdag 1. desember 2009

Mønstre og matrialpakke

I går kom det inn noen nydelige mønster. En snøkjærring som quilter. Dette er stitchery mønster. Her er det mange fine motiver, finn ut hvilken snøkjærring du er. For å få en fullstendig oversikt over mønstrene gå til butikksiden, klikk på "nytt" til høyre i bilde. Da kommer det aller nyeste frem. Kanskje du vil overaske en venninne til jul med disse herlige mønstrene.


 

Mønsteret til teppet som det er bildet av under 23. september (det siste bilde) er også kommet i hus. Det heter "Snap shot" et morsomt mønster å sy.


Har du lyst på en ny adventsløper eller jule løper? Jeg har laget noen matrialpakker til stjerneløperen. De er i lilla for advent og rødt eller rødt og grønt til jul. Matrialpakken koster kr 250,- og du finner alt unntatt tråd for å gjøre den ferdig. Disse finner du også under "nytt" på butikksiden


Akkurat nå går broderimaskinen for fult, har regnet ut at den har gått tilsammen 20 timer i går og i dag. Nå er den i gang på siste motiv, så kan kunden få hentet dette i morgen. Da er det tilbake til quiltemaskinen. Nå er det fulltegnet på lista før jul. Men nye muligheter kommer etter nyttår.

En god adventstid ønsker jeg til dere.

0 kommentarer: