søndag 7. juni 2009

Sommeren er her.

Da er sommeren her. Selv om jeg til tider kunne ønsket meg bedre vær. Litt varmere i luften og ikke så mye vind. Tropevarme trenger jeg ikke, rundt 25 grader holder. Selv om jeg tilbringer mye tid nede i kjelleren med quiltedyret (les quiltemaskinen) blir det jo litt tid til å sitte ute. Prøver også å få ferdig egne ting slik at jeg kan bruke tiden ute til å sy lukkekanter. Å sitte i solsteiken å bare sole seg er ikke noe for meg. Da blir jeg fort utålmodig.
Symaskinen har allerede vært med meg ut på den nye terrassen Snorre bygde i påsken. Men det ble under parasollen. Det kan godt hende det skjer igjen om ikke så lenge. Da slipper jeg å ha så dårlig samvittighet for å sitte og sy i finværet.
Vi har noen busker i hagen som nå har hvite blomster, tror det kalles for brude spirea, men jeg er ikke noe hagemenneske så jeg tør ikke si det med sikkerhet. Det summer godt i disse buskene. Her holder humlene på dagen lang. Det er litt moro å sitte og se på de klumpete humlene surre fra blomst til blomst. Selv om vi bor mer eller mindre midt i byen, har vi en veldig stille plett rundt huset. Da kan vi sitte å nyte humlesurr og fuglekvitter.

I morgen er det å ta fatt på quiltingen igjen, da er det et blått teppe i vannglassmønster som skal i maskinen. Nå begynner køen å minke slik at ventetiden blir litt kortere for dem som leverer teppene til quilting. Men nå er det jo sommer så ferien står snart for tur.

På nettsidene til LappeLiseS kan du se når jeg holder stengt, så slipper du å komme til lukked dør. Siden jeg ikke har noen ansatte er det ikke mulig å holde åpent hele sommeren.
Det er også lagt ut et sommertilbud med forundringspakker. Det er 3 forskjellige pakker å velge mellom en med 3 m stoff, en med 5 m stoff og en med 10 m stoff. Pakkene blir satt sammen av meg og du blir (forhåpentligvis) gledelig forundret når du får dem hjem til deg.

God sommer, kanskje vi sees i løpet av den.

0 kommentarer: