mandag 26. januar 2015

Symaskiner

Trendene er varierende fra år til år. Men de siste årene har det blitt mer vanlig å lage sin egen stil. Hva er da mer naturlig enn å sy sine egne klær. Det er en fantastisk følelse når plaggene blir ferdig og du kan si at dette har du sydd selv. 
Sist høst gikk "Det store symesterskapet" på NRK. Dette har inspirert mange og flere har lyst til å sy. Som i alle håndverk er det viktig å ha godt utstyr for å ikke miste motet underveis. Og ha en god symaskin er viktig da. 


Her hos LappeLiseS Quiltestue finner du noen av de beste symaskinene på markedet. Du finner maskiner i alle prisklasser. Kom innom og ta en symaskinprat, eller få med en brosjyre så du kan tenke hjemme. Vi hjelper deg med å finne den symaskinen som er den beste for deg og vi gir deg en innføring i hvordan den fungerer. 

Gå inn på www.lappelises.no og se oversikten over endel av maskinene vi kan skaffe. Prisene gikk dessverre opp noe i dag grunnet kronekursen har forandret seg endel den siste tiden. De nye prisene er lagt inn på siden. Lise