onsdag 3. desember 2014

Julen nærmer seg.

Julen nærmer seg med stormskritt. Mange er allerede ferdig med gaver og syv sorter. Andre er så vidt begynt. Her er det siste innspurt for å få de siste teppene ferdig quiltet til jul.
Det er allerede lang venteliste etter jul, så om du har noe du tenker å få quiltet til en spesiell dato er det lurt å allerede nå bestille plass selv om toppen ikke er ferdig.

Julestoffene er kommet i hus for lenge siden, noen stoffer begynner det å bli litt lite igjen av, men det er fortsatt mulig å få med seg litt hjem. Fra i dag får du -15% på alle julestoffene. Da kan du kanskje begynne å planlegge neste juls prosjekter.

Det er begynt å komme inn nye stoffer i butikken. De må jo være klar når jula er over og vi har lyst å sy i andre farger. Noen glimt av hva som er kommet inn kommer rett under.

Brede stoffer i pastell grått, lilla og blått.

Basis stoffer som passer inn til det meste.

Litt grovere stoffer i lin og bomull, herlig farger.

Litt spesielt stoff i lin og bomull. Her er det mulighet for veske i "to stoffer".

Bomull og lin, herlige bikuber.

Rutet stoffer.

For den foto interesserte.

Høst på slutten av året.

Nytt i japanske stoffer.

Bamser på lilla stjernehimmel til den lille.

Noen tøffe stoffer som passer til det meste.

Begynner å glede meg til sommeren når jeg ser på dette stoffet.

For den strikkeglade.

For den som liker det søtt.

Mange har spurt etter stoffer til å sy klær av, da spesielt til barn. Jeg har derfor valgt å ta inn noen skjønne stoffer som egner seg til dette. Så langt er det kommet i babycord, dongeri og stretch samt noen kosestoffer.
Babycord i marineblått med røde og gule blomster.

Stretch stoff med blomster.
Stretch stoff med røft motiv.

Tosidig dongeri.


Bamse stoff til en kosedress, kan også brukes på baksiden av en quilt.

Mykt deilig stoff med en litt fløffig følelese, herlig til koseplagg og som bakside på en quilt.


Trenger du symaskin er det bare å komme innom, jeg fører Janome symaskiner og de er herlige å sy på. Den siste modellen som kom inn er en Janome Skyline S5. Den er aldeles nydelig å sy på, har ekstra rom slik at du får bedre plass til sytøyet. Har bred søm (9mm) og ikke minst godt lys. 
Den koster kr 9.995,- Om du ikke ønsker å legge så mye i en maskin har vi mindre maskiner som koster litt mindre. Ja du finner maskiner i alle prisklasser.
Som dere sikkert har lagt merke til er det begynt et sy mesterskap på NRK 1 hver onsdag kl 19.45. Trenden nå er jo å lage ting selv, noe unikt. Da er det godt med en ordentlig symaskin, utstyret er jo halve jobben heter det.  

Hjertelig velkommen innom for å se hva den lille butikken min inneholder. Det er stort utvalg på lite området. Adressen er St.Hansåsveien 5. Det er rett nedenfor sykehuset og St.Hansåsen sykehjem i Porsgrunn. Mer info finner du på http://www.lappelises.no  og http://www.lappelises.no/kontakt


Ha en flott advent!


0 kommentarer: