tirsdag 23. november 2010

Prosjekter i førjulstiden.

Akkurat nå er det innspurt på tepper som skal være fedig før jul. Prosjektet som er i arbeid akkurat nå er vattering av stoff som skal bli til spisebrikker. Dette er en bestilling fra en interiørbutikk. Nå er det bare skråbåndet som gjennstår, det tar tid å lage 16 m med skråbånd, men endelig er det ferdig.

Etter at de neste tre teppene er quiltet skal det sys noen nye modeller. Men hvilken skal jeg starte på? Akkurat nå har jeg inne noen lekre mønster på flere tepper, men jeg har valgt meg ut to prosjekter jeg kunne tenke meg å sy. Fristelsen til å starte på begge samtidig er stor, men den fristelsen skal motstås. 
Så nå får tankene svirre litt mens jeg quilter, skal det bli de skrå stjernene i mønsteret "Star Sprinkles", som skal bli et sengeteppe.
Eller skal jeg starte på dette søte barneteppet med kaniner, "Peekaboo Bunny". De er jo begge enkle tepper som går fort å sy, så det er jo bare å begynne i en ende. Mønsterene finner dere i nettbutikken under "Mønstre"- "Tepper/løpere mm". Der finner du også flere lekre mønstre, også julemønstre.

Ha en flott førjulstid , og husk at det blir jul uansett. Selv med kaniner i krokene.....så ta deg tid til å kose deg med litt søm også.

mandag 8. november 2010

Meter på meter

Det er kommet inn meter på meter av stoff i bredde på 2,7-2,8 m. Mange nye farger og mønstre. Så nå er utvalget av brede stoffer mer enn fordoblet. Meterprisen på disse nye stoffene ligger på kr 220,- pr m. Dette tilsvarer en meterpris på kr 90,- i bredde på 1,1m som er den vanlige bredden på lappestoffer.

Videre er det kommet inn noen nye stoffer i vanlig bredde. Lil Miss Cutie Patootie er en herlig jente som har mange kjæledyr. Dette blir presentert i 8 forskjellige blokker på stoffet, i herlige farger. Blokkene er ca 5" store.  Man kan bruke stoffet som det er eller putte de som single blokker rundt i et teppe. Det er noen herlige stoffer som også passer til. Sjekk ut nettsiden www.lappelises.no under nye stoffer så finner du dem.
Det er også kommet inn et flott stoff som er ferdigtrykt log cabin. Blokkene er ca 10" store. Dette er i bruntoner og med skrift. Et flott stoff for å lage vesker, eller et enkelt teppe uten for mye sying.

Det er fortsatt mange stoffer på tilbud hos LappeLiseS Quiltestue. Du finner stoffer nedsatt med 15 og 30 %. FQ får du til kr 20,- pr bit.

Håper du får en sømmelig høst og førvinter.