tirsdag 21. september 2010

Tilbud på stoffer

LappeLiseS Quiltestue har ikke så stor plass. Siden det nå er nye varer på vei inn må mye av det gamle ut. Derfor er det nå mange stoffer på tilbud hos LappeLiseS. Mange stoffer er nedsatt med 15 og 30 %. På stoffpakkene får du 25% avslag. Flere tilbud finner du på www.lappelises.no

fredag 17. september 2010

Flere nye varer

Da har flere varer funnet veien til LappeLiseS. Jeg har fått inn noen herlige stoffer i dobbel bredde. De er 2,75 m bred og er flotte som baksidestoffer. De kan selvfølgelig også brukes forran i quilten. Sammenlignet med stoffer i vanlig bredde blir det en hyggelig meterpris.


Noen nye stoffer i vanlig bredde har også kommet.

Aurifiltråden 12wt som kom forrige uke har noen lekre farger. De frister en til å sy lekre stichery. Bruk dem med mønstrene fra Langebraaten eller andre lekre sticherymøntre.

Siden jeg venter flere lekre brede stoffer inn om ikke lenge må jeg rydde i hyllene for å få plass. Derfor starter et høst salg snart. Mange stoffer kommer nesdatt med 15% og 30%. Følg med.

Ha en sømmelig helg.



fredag 10. september 2010

Nye mønstre og tråd er kommet

Da er varene på vei inn. Mange nye farger i 12 wt Aurifil er kommet inn. Denne tråden er yppelig til stichery.
Det er også kommet inn 5 nye mønsterhefter, disse er av Kristin Langebraaten. Her kan du bruke mønstrene til applikasjon, stichery, maler til kort, scrapping og mye mer. Heftene er full av ideer. Bruk Aurifil tråden når du sticher fra disse heftene.


Tråden og mønstrene vil bli lagt ut på nettsiden www.lappelises.no i løpet av helgen.

mandag 6. september 2010

Sykveldene er tilbake

Da er de mørke kveldene tilbake. Det er fortsatt varmt på dagene, men kveldene kommer tidligerer og tidligere og er ikke lengre så varm. Da har man samvittighet til å sette seg ned å sy på kveldene.
Selv har jeg ikke hatt tid til å sy noe selv enda. Det er endel å gjøre i quiltestua og det er bra. Det er ca 6 ukers ventetid for å få quiltet tepper nå. Så det er lurt å bestille plass om du vet at du har et teppe som skal være ferdig til en bestemt tid.
På service på symaskiner er ventetiden også 5-6 uker.
For en uke siden var jeg på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm. Der ble det bestilt endel varer. Disse vil komme inn i butikken i løpet av høsten. Følg med her eller på facebook så vil du få beskjed om når de er inne.
Det nyeste nå er at du finner meg på Facebook, her vil det komme beskjeder når de forskjellige varene er i hus.

Ha en sømmelig høst.