torsdag 25. mars 2010

Vår

Det er straks påske. Utrolig hvor fort tiden går. Sist helg var det årsmøte i Norsk Quilteforbund på Brunstad Conferanse Center. Jeg hadde alt planlagt for en kjempehelg. Men det går ikke alltid som man har planlagt. Jeg fikk en kraftig forkjølelse med halsbetennelse og det utviklet seg til bihulebetennelse. Så der røyk den helga. Jeg hadde sendt inn to tepper til utstillingen. Det kan du se her under, det ene  har jeg kaldt "Klatre fjell" og det andre "You got mail". Sistnevnte finner du mønster på i nettbutikken min.


Siden formen har vært heller dårlig har det bare blitt gjort lette jobber. En av tingene var å tegne opp og begynne sy den nye serien til Kristin Langebråten som går i Familien. Det kunne lett gjøres fra sofakroken. Siden jeg fører Aurifil 12wt tråden som brukes i disse, var det en fin måte å få nye modeller og vist tråden.
Her ser dere litt av begynnelsen på mars bilde. Det var kjempemorro å bruke disse Promaker tusjene. Det er første gangen jeg gjør dette. Disse tusjene kan du bla få kjøpt i nettbutikken til "Papir i hjertet". Tråden kjøper du hos meg ;-). Jeg har brukt musselin som jeg har strøket H200 på baksiden av. Dette kan du også få kjøpt i nettbutikken min. Det kommer nytt bilde når jeg er ferdig å brodere.

Det har også kommet litt nytt i stoffhyllene, jeg har desverre ikke fått oppdatert nettbutikken med disse enda, men det kommer litt etter hvert. Her kan du få en liten kikk på noe av det nye som kommer.

Noen morsomme stoffer med kaffemotiv, speider, naivy, hunder og et med motiver fra London er noe av det som nå står i hyllene. Det er også noen sommerlige stoffer som lar en drømme om varme dager når du ser på dem.

Ønsker dere en fin syvår.

0 kommentarer: